Costa Rica

Reisverhalen Costa Rica 2014:


 

When the Blue Paintbrush of the Sky Drops

Het Tenorio vulkaan NP staat bekend om zijn blauwe rivier en waterval. Het ene verhaal vertelt dat toen God ooit de hemel aan het schilderen was per ongeluk zijn blauwe kwast heeft laten vallen. De kwast kwam hier op de aarde terecht en zo kleurde de Rio Celeste ijswaterblauw. Tja, God had ook zo zijn menselijk trekjes. het andere verhaal is dat God zijn kwast hier uitspoelde na het verven van de hemel. Bekijk de foto’s en oordeel zelf …

 

Lees hier de hele Travel Soap … »

 


 

Lost Arribadas

We sluipen over het strand met onze hoofdlampjes op. We wandelen een rivier door… En in de verte zien we één uitgeputte mama Warana, die weer op weg is naar de zee. We schijnen goed in het rond, en we vinden nog 3 nestjes waar baby’s omhoog aan het klauteren zijn. Eén voor één komen ze naar buiten geploeterd. Te gaaf! We liggen in het zand met ons neus op deze wonderlijke geboorte.

 

Lees hier de hele Travel Soap … »

 


 

The Perfect Storm

Een moeder met kalf komen we als eerste tegen. Dan krijgt er ééntje verderop de geest en geeft een showtje voor ons weg. De bultrug breached meerdere keren uit het water. Een soort schoonspringen voor walvissen. Ongelofelijk om zoiets grootst en zwaars sierlijk langs te zien vliegen. Al moet er nog ff geoefend worden op de landing … Het grootste bommetje dat we ooit gezien hebben!

 

Lees hier de hele Travel Soap … »

 


 

50 Tinten Groen

We schrikken ons een hoedje als er hoog in de boomtoppen een onwijs gebrul los barst. De brulapen laten ook van zich horen en voorspellen tevens een mega regenbui met hun gebrul. Alle soorten en maten kikkers vallen de brulapen bij. De muggen en vliegers zoemen voor het gaas in onze ramen en het eerste oerwoudconcert is een feit. De hele nacht roffelt de aanhoudende regen op de bladeren en op ons dak.

 

Lees hier de hele Travel Soap … »

 


India landen

 

 

< India      IJsland >

IJsland 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *